Kameruni törpekecske, mert a google azt mondta

GLEN 2016

2016/01/08. - írta: Benjamin Tompai

Megnyílt a jelentkezés az idei projektekre

Ebben az évben is van lehetősége három embernek a HVSF-en keresztül a GLEN-nel három hónapra kimenni külföldre önkénteskedni. 

A három kiválasztott három különböző országba mehet: Kamerunba, Grúziába és Kínába (A kameruni program annak a folytatása, amin én is részt vettem, szóval erről elég sok információt meg lehet találni a blogban.)

A jelentkezésről bővebben: 

Jelentkezni az angol nyelvű önéletrajz, angol nyelvű motivációs levél és a kitöltött jelentkezési lap (az ideit sehol se találtam, de gondolom a tavalyi is megfelel: LINK ) beküldésével lehet az application.glen@gmail.com címre.

A motivációs levélhez segítséget nyújtanak a jelentkezési lap utolsó oldalán található irányító kérdések és én is szívesen segítek. A jelentkezéseket 2016. január 17-ig várják. A jelentkezési lapok beküldését követően többlépcsős kiválasztással választják ki a résztvevő személyeket.
A kiválasztáson angol nyelvű feladat is lesz!

A jövő évi projektek leírásait itt tudod megnézni:

Kamerun

Grúzia

Kína

 

Bővebb információ: application.glen@gmail.com

Ha bármi kérdésetek van, akkor én is szívesen segítek. Sok sikert!

1706864_orig.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenteskentkamerunban.blog.hu/api/trackback/id/tr168253332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása